Varumin 1 dhe 2 - 200x50ml

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

75,00 €
Prodhuesi: Varumin
Varumin® 1 Shishe qelqi që përmban 50 ml solucion për përdorim oral.
Varumin® 2 Shishe qelqi që përmban 200 ml solucion për përdorim oral.
Varumin® është një ilaç bimor për administrimin oral, i cili përbëhet nga dy formulime: Varumin® 1 dhe Varumin® 2, për përdorim në kombinim. Ky ilaç bimor është bërë duke përdorur: ekstrakt aloe thatë, propolys dhe ekstrakt uji të disa bimëve. Ekstraktet nga barnat bimore, të përfshira në Varumin®, kanë spektër të gjerë të veprimit farmakodinamik.
 
Këto komponente aplikohen gjerësisht në mjekësinë tradicionale, homeopatike dhe në atë shkencore. Veprimet më të rëndësishme farmakodinamike janë: citotoksike, imun-stimuluese, detoksifikuese, anti-inflamatore, anti-mikrobe, diuretike, anti-depresive dhe laksativë. Për këtë arsye, Varumin® mund të përdoret si ndihmës në terapinë standarde të llojeve të ndryshme të sëmundjeve, të karakterizuara me sistem të dobët imunitar dhe gjendje të keqe të përgjithshme.
 
 
Shumë studime dhe raste të veçanta kanë provuar efektin antikancer të Varumin®. Studimi klinik ka kryer veprimin e Varumin® kundër virusit pappiloma (HPV), dhe ekzaminime të tjera të ngjashme.
 
 
Përfundimi nga të gjitha ekzaminimet e bëra është se Varumin® heq pranimin e terapisë standarde të sëmundjeve malinje dhe ka veprim në vetvete kundër qelizave të kancerit. Varumin® rrit rezistencën e organizmit, që stimulon përgjigjen imune. Me aplikimin e Varumin® pritet rigjenerimi i indeve të shkatërruara dhe rimëkëmbja e plotë e pacientit.
 
 
Nuk ka dëshmi të efekteve të padëshiruara si pasojë e aplikimit të Varumin®.
Varumin® përmirëson gjendjen e përgjithshme të trupit kur organizmi shter, për përmirësimin e rezistencës së organizmit, si ndihmës në terapinë standarde të disa sëmundjeve akute dhe kronike, sëmundjeve malinje, anemi dhe gjendje të tjera që karakterizohen me imunitet të ulët dhe gjendje të keqe të përgjithshme .
 
 

Kujdes në këto raste

Nga personat që janë tepër të ndjeshëm ndaj disa komponentëve të përgatitjes;
Nga personat me pengim zorrash;
Nga personat me sëmundje inflamatore të zorrëve ekzistuese (sëmundja e Crohnit, kolitis ulcerative);
Nga personat me inflamacion të shtojcës (apendiksit) dhe stomak-dhimbje me etiologji të panjohur;
Gjatë shtatzënisë dhe laktacionit;
Fëmijët nën 10 vjet – sepse siguria e preparateve që përmbajnë Aloe nuk është konfirmuar për fëmijët më të vegjël se 10 vjet. Në këto raste, Varumin® mund të përdoret vetëm nga rekomandimet e mjekut.
Nga personat me hyperthyroidism.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.