Ashtu si të gjithë monitorët automatik të presionit të gjakut OMRON 'M-range', monitori OMRON M2 përmban teknologjinë Intellisense për të dhënë lexime të shpejta, të rehatshme dhe të sakta të presionit të gjakut.

OMRON M2 është furnizuar me një krahore 22-32 cm si standard. Një krahore e madhe është në dispozicion si një aksesor.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.