Tensiometer ri-san combi set,slate grey + stethoscope duplex RIESTER

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

50,00 €
Prodhuesi: Riester
Ri-san me cilësi të lartë, sphygmomanometer me pershtatshmeri shuplake është mishërimi i dizajnit ergonomik.

Valvula e lirimit të ajrit është rregulluar në mënyrë të përshtatshme me anë të kontrollit të gishtit.

Llamba pa latex për pompim.

Lidhja e tubave në pjesën e sipërme të matjes së presionit për matje të papenguar të presionit të gjakut.

I përshtatshëm për përdoruesit e dorës së djathtë ose të majtë

Valvula e çlirimit të saktë me rregullim të hollë dhe pa veti

Filtri i mikro mbron valvulën e shkarkimit të ajrit dhe sistemin matës

Diafragmë e veçantë nga bakër-beriliumi i zbutur.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.