0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Listingu

Tensiometër M6 Comfort - Omron

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

65,00 €
Prodhuesi: Omron
OMRON M6 Comfort vjen me teknologjinë Intelli Wrap Cuff, e cila mbështet 360 gradë saktësi, duke mundësuar rezultate të sakta në çdo pozicion rreth krahut të sipërm¹.

Përshkrim i produktit:

Parandalimi i goditjes - Ndihmon për të zbuluar rrezikun e goditjes në tru¹. Klinikisht e vërtetuar
Teknologjia Intellisense - matje pa ndjenja të pakëndshme të presionit
Intelli Wrap Cuff Technology - 360 saktësi. Rezultatet e sakta në çdo pozicion rreth krahut të sipërm2
Indikatori i nivelit të presionit të gjakut - Tregon nëse rezultati është mbi nivelin e rekomanduar
Udhëzues i mbështjelljes së përkulës - Mbështet matjen e saktë
Zbulimi i parregullsive të zemrës
Funksioni mesatar - Llogarit mesataren e vlerave më të fundit
Funksioni mesatar i mëngjesit - Llogarit mesataren deri në tre matje të marra brenda 10 minutave nga matja e parë e mëngjesit (4: 00-11:59)
Funksioni mesatar i mbrëmjes - Llogarit mesataren deri në tre matje të marra brenda 10 minutave nga matja e parë e mbrëmjes (19: 00- 1:59)
Funksioni i avancuar i mesatarizimit - Mesatarja javore në mëngjes dhe në mbrëmje
Zbulimi i Lëvizjes së Trupit
Morning Hypertension Tracker - Tregon nëse mesatarja e mëngjesit është mbi nivelin e rekomanduar
Kapaciteti i kujtesës - 2 x 100
Qese ruajtese perfshihen
Lexo më shumë

Kutia përmban:
Monitor, krahun e dorës, manualin e udhëzimeve, kutinë e ruajtjes, setin e baterisë, kalimin e presionit të gjakut

Accessories:
Intelli Wrap Cuff (Modeli: HEM-FL31)
Adaptori S-9515336-9 Përshtatës UK-9983666-5

 

Manuali i përdorimit PDF

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.