Gama OMRON M6 përfshin sensorë dhe indikatorë më të avancuar OMRON për të siguruar lexime të sakta dhe të besueshme të presionit të gjakut.

Treguesi i Nivelit të Gjakut ju lejon të interpretoni lehtë matjen tuaj duke përdorur dritat me ngjyrë për të treguar se ku leximi juaj përshtatet brenda intervalit të vlerave normale.

M6 AC vjen me një lehtësim për të aplikuar krahoren e butë (22-42 cm). Përveç kësaj, M6 AC ka një përshtatës AC të përfshirë në kuti për të siguruar që gjithmonë të keni energji kur keni nevojë për të.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.