Tensioni i muskujve në zonën e qafës lehtësohet nga masazha e qafës. Masazhues penetrues dhe i fuqishëm që siguron relaksim.

 

  • Masazh penetrues dhe i fuqishëm për relaksim
  • Zbuton muskujt tuaj në zonën e vështirë të arritshme të shpatullave dhe të qafës
  • 2 kokat e masazhit të përgjimit
  • 6 programe masazh
  • 3 nivele të intensitetit
  • Sipërfaqja me lëkure (PU i lahet)
  • Aplikim i thjeshtë duke përdorur elementin e kontrollit në produkt
  • Aplikimi pa duar është i mundur
  • Ndalimi automatik

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.