Martanci Sirup 150ml

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

6,00 €
Prodhuesi: Walmark
Martanci Sirup 150ml

Shurup Martanci është një kompleks i vitaminave dhe mineraleve që janë të rëndësishme për rritjen fiziologjike dhe zhvillimin e shëndetshëm të trupit.

Përveç kësaj, ajo përmban kompleksin Imunactiv, i cili përbëhet nga katër komponentë - beta glucan, bioflavonoids, vitaminë C dhe zink.

Vitamina C dhe zinku kontribuojnë në funksionimin e duhur të sistemit imunitar.

Përmban vetëm ngjyra natyrale Shurupi është shumë i dobishëm për trupin. Ajo ka një shije të theksuar portokalli dhe është i përshtatshëm për një vit.

 
Gjithashtu i përshtatshëm për diabetikët si pjesë e regjimit të tyre dietetik të vendosur. Nuk përmban ngjyra, preservativa, ëmbëlsues, pa alergen, si gluten, arra, vezë, soje ose lactose.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.