Martanci Gummi 60tbl Vitamina për fëmijë në formë të gomave

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

10,00 €
Prodhuesi: Walmark
Martanci Gummi 60 tableta
Vitamina për fëmijë në formë të gomave

Marimans Gummi me echinacea - vitamina për të nxitur rritjen e duhur fiziologjike

Marinasit Gummi me echinacea janë tableta xhelatinë e shijshme që përmbajnë doza të rekomanduara ditore të vitaminave të rëndësishme për rritjen e duhur fiziologjike dhe zhvillimin e foshnjës.

     përmbajnë ekstrakt të Echinacea purpurea, një barishte e përdorur tradicionalisht
    
     ato gjithashtu përmbajnë vitaminë C dhe zink, të cilat ndihmojnë në promovimin e një sistemi të shëndetshëm imunitar

Gourmet Gourmet Echinacea përmban vetëm ngjyra natyrale dhe është i salduar me dy shije frutash - lulushtrydhe dhe qershi.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.