0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Listingu

Megafill MH A1, 4.5g

10,00 €
Megafill MH A1, 4.5g

Megafill MH Basic kit 8x4.5g, c-cid, c-bond

85,00 €
Megafill MH është një kompozit Microhybrid për restaurime në zonën e dhëmbëve anterior dhe posterior.

Megafill MH CERAM basic kit 8x4.5g, c-cid, c-bond

95,00 €
Megafill MH CERAM basic kit 8x4.5g, c-cid, c-bond. Megafill MH CERAM është një kompozit Mikrohybrid me një kombinim special të modifikuar për mbushje të mikro-qelqit për restaurime në zonën e

C-bond 5ml

10,00 €
C-Bond është një ngjitës dentar shërues dhe përdoret në terapi të mbushjes si lidhje ngjitëse, si dhe lidhje gjatë riparimit të punimeve të rrëshirëve, qeramikës, kurorës dhe urës.

Dentocrown A1 50ml

55,00 €
Resin vetëkurues për vendopsjen e kurorave dhe të urave.

Dentocore Core Build Up A3 5ml/9g

25,00 €
Produkt i avancuar i fluoridit, kompozimi i dyfishtë i nanofillit për fabrikimin e ndërtimeve kryesore.

Dentocore BODY A3 5ml/9g

25,00 €
Materiali i përbërë nga elementët bazë të ndërtimit dhe post-cementimit

Totalcem 3 syringes of 8gr (5ml)

66,00 €
Të gjitha në një! Etching + Primer + Bonding + Cement

Totalcem 4g/2.5ml

10,00 €
Të gjitha në një! Etching + Primer + Bonding + Cement
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.