0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Listingu

PicSolution

RINO shower micronised nasal shower PIC SOLUTION

6,00 €
Rino shower - Një pajisje mikronizuese e hundës nga Pic, e cila ndihmon për të pastruar zgavrën tuaj të hundës dhe për të hydratuar mukozën tuaj.

Inhalator-Piston nebulizer mr carrot PIC SOLUTION

45,00 €
Inhalator MR Karrot Piston e projektuar në formën e lepurit, i përshtatshëm për fëmijë.

Inhalator-Piston aerosol mr pingui S PIC SOLUTION

45,00 €
Inhalator-Piston aerosol mr pingui S PIC SOLUTION, inhalator i përshtatshëm për fëmijë, në formë pinguini.

Lanceta-Pic digitest lancets 200 pcs

4,00 €
Lanceta-Pic digitest lancets 200 pcs

Shiringa per insuline 0.3ml-Pic insumed G31x8mm 10 pcs

1,00 €
Shiringa sterile, të disponueshme me gjilpërë të hollë për injeksionin tuaj të insulinës. I përshtatshëm për injektimin e sasive të vogla deri në 30 IU.

Gjilpera-Pic insupen pen needles

8,00 €
Gjilpera-Pic insupen pen needles
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.