0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Listingu

Omron

Peak flow meter PFM20 OMRON

15,00 €
OMRON Light Peak Flow Meter

Inhalator-NEB-U22 OMRON

80,00 €
Inhalator-NEB-U22 OMRON

Inhalator A.I.R. NE-C28P OMRON

45,00 €
OMRON CompAIR C28P është një inhalator kompresor, i projektuar për trajtimin e pengesave ne rrugët e poshtme të frymëmarrjes.

Inhalator CompAir Elite NE-C30-E OMRON

75,00 €
Inhalator Kompresor Omron C30 CompAir Elite - NE-C30-E nga Omron

Inhalator me aspirator DuoBaby NE-C301E OMRON

55,00 €
Duo Baby është një nebulizer i veçantë, 2 në 1 kompresor me një aspirator të integruar të hundës që mund të ndihmojë në trajtimin e kushteve më të zakonshme të frymëmarrjes tek foshnjat.

Inhalator NEB-NE-C801KD OMRON

45,00 €
Inhalator i heshtur për foshnje dhe fëmijë Omron CompAir NE-C801KD është një inhalator për trajtimin e pengesave ne rrugët e frymëmarrjes te foshnjet dhe fëmijët.

Inhalator NEB-NE-C801 OMRON

40,00 €
Omron NE C801 Inhalator kompresor për fëmijën dhe të rriturit

Inhalator COMP AIR basic NE-C803-E OMRON

28,00 €
Ky inhalator Omron siguron një vlerë të shkëlqyer për para për konsumatorët që kërkojnë një inhalator bazë kompresor.

Inhalator NEB-NE-C900 OMRON

70,00 €
Inhalatori NE-C900 CompAir Pro
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.