0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Listingu

Omron

Tensiometër Omron M2

37,00 €
Omron M2 - matës i shtypjes së gjakut.

Tensiometër Omron M2 Basic

34,00 €
Omron M2 Basic - matës i shtypjes së gjakut.

Tensiometër M3 - IT

55,00 €
Monitor i shtypjes së gjakut, i avancuar dhe i lehtë për t'u përdorur

Tensiometër M3 Omron

55,00 €
Monitor i shtypjes së gjakut, i avancuar dhe i lehtë për t'u përdorur

CompAIR PRO

65,00 €
CompAIR PRO - Inhalator me kompresor të fuqishëm, që ofron një dozim të saktë të medikamentit.

Termometer Infrared-Ear-MC-510-E2 OMRON

30,00 €
- Gentle Temp 510 - Ky termomenter veshi matë me më saktësi temperaturen trupore e cila matet në vesh.

Tensiometër - MIT Elite Plus

80,00 €
MIT Elite Plus – Tensiometer - Paisje plotësisht automatike për matjen e tensionit me siguri të lartë.

Tensiometër M1 Compact

25,00 €
M1 Compact - Tensiometër gjysëm automatic kompakt, i letë në perdorim
Faqja 6 nga 6
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.