0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Listingu

Omron

Tensiometër RS3 - Omron

45,00 €
Omron RS3 Tensiometer. Monitoruesi në të cilin mund të mbështetesh

Tensiometer RS4

55,00 €
Matës i presionit të gjakut Omron RS4 .

Tensiometër RS6 - Omron

60,00 €
OMRON RS6 - tensiometër

Termometër - flex temp smart bulk OMRON

5,00 €
Tipi fleksibël siguron rehati maksimale për të gjitha llojet e matjeve - të përshtatshme për përdorim oral, rektal dhe axillary (sqetull)

Termometër - GENTLE Temp-720(MMC-720-E) OMRON

35,00 €
OMRON Gentle Temp 720 Infrared Thermometer

Termometër EFT-GENTLE TEMP 520 OMRON

30,00 €
Omron Gentle Temp 520 Ear Thermometer

Termometër EFT-Gentle temp 521 OMRON

30,00 €
Omron Gentle Temp 521 Ear Thermometer

Termometer Infrared-Ear-MC-510-E2 OMRON

30,00 €
- Gentle Temp 510 - Ky termomenter veshi matë me më saktësi temperaturen trupore e cila matet në vesh.

Termometër omron eco temp basic OMRON

3,00 €
Omron Eco Temp Basic Thermometer
Faqja 6 nga 6
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.