0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Listingu

GC

Essentia Syringe+G-Premio Bond Promo

150,00 €
GC Essentia është një përbërje universale mbushëse elektroforetike.

Essentia Starter Kit Syringe EEP

220,00 €
Zhvilluar nga GC së bashku me një grup të klinikanëve, ESSENTIA bazohet në përvojën e hijëzimit të ekspertëve të estetikës.

Essentia Syringe

35,00 €
Restaurues i përbërë universal radiopak.

Essentia LoFlo Syringe

35,00 €
Me nuancën Essentia Universal, GC hap derën për thjeshtësim. Essentia Hije Universal është zgjidhja përfundimtare për restaurimet e pasme: një hije me një efekt të mahnitshëm përzierës.

Essentia HiFlo Syringe

35,00 €
Përbërja universale - Light-cured me rrjedhshmëri të lartë

G-aenial Anterior Syringe

38,00 €
G-aenial përmban një përbërje unike e cila siguron një efekt të shkëlqyer kameleoni dhe integrim - në shumicën e rasteve me vetëm një hije.

G-aenial Posterior Syringe

38,00 €
G-aenial përmban një përbërje unike e cila siguron një efekt të shkëlqyer kameleoni dhe integrim - në shumicën e rasteve me vetëm një hije.

G-aenial Quick start kit syringe

260,00 €
G-ænial është materiali i zgjedhur kur kërkoni një restaurim që do të plotësojë pritjet estetike të të gjithë pacientëve tuaj - në shumicën e rasteve me vetëm një hije.

G-aenial Bond 5ml bottle

75,00 €
G-aenial Bond - 5 ml Mbushës, shishe. Agjent ngjitës për të gjitha nevojat tuaja të lidhjes.
Faqja 5 nga 5
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.