0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Listingu

GC

G-aenial Posterior Syringe

38,00 €
G-aenial përmban një përbërje unike e cila siguron një efekt të shkëlqyer kameleoni dhe integrim - në shumicën e rasteve me vetëm një hije.

G-Bond Starter Kit, Bottle

70,00 €
G-Bond Starter Kit, Bottle 5ml

GC Fuji I 1-1 PKG light yellow 35g 20ml

80,00 €
Jonomer qelqi për cementim

G-Cem LinkForce Starer Kit A2

130,00 €
G-CEM LinkForce ™ është një çimento prej rrëshire ngjitëse që siguron një lidhje të fortë në pothuajse të gjitha indikacionet.

Axcess

26,00 €
Briketa metalike.

Chic

55,00 €
Briketa qeramike

Legend mini

44,00 €
Legend mini.

Legend medium

39,00 €
LEGEND medium .

GC Ortho Connect

39,00 €
Light-cured Orthodontic Adhesive
Faqja 2 nga 3
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.