0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Listingu

Cerkamed

Calcipast+I 2.1g

11,00 €
Materiali i hidroksidit të kalciumit i pasuruar me sulfat barium dhe iodoform rekomandohet si mbushje e përkohshme e kanaleve rrënjë

Calcipast forte

12,00 €
Materiali i hidroksidit të kalciumit për mbushjet e përkohshme të kanalit me iodoform dhe p-klorofenol

Canal Clean

6,00 €
Canal Clean 45ml

ENDO-Solution

15,00 €
Endo-Solution EDTA 17%

Iodoform

22,00 €
Iodoform 30g.

Red Detector

8,00 €
Red Detector 2ml.

Blue Etch Flow 2ml

3,00 €
Blue ETCH Flow 2ml.

Alustat gel

10,00 €
ALUSTAT gel 5ml.

Yellow Porcelain Etch

9,00 €
Yellow Porcelain Etch 2ml
Faqja 2 nga 2
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.