Kripë për zbutjen e shputave me lavandë 420 g

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

4,00 €
Prodhuesi: Vivaco
PEDICURE HE - Kripë për zbutjen e shputave me lavandë 420 g
PEDICURE HE - Lavender foot salt

Kripë banjo zbutëse për trajtimin e lëkurës së lëmuar dhe të plasaritur. Formula unike e kripës me vaj livando efektivisht pastron, zbut dhe rigjeneron lëkurën e theksuar të këmbës. Dushi relaksues kundërvepron ënjtjen, dhimbjen e këmbës dhe efektet antibakteriale të vajit të livandoit kur vuan nga çrregullime të lëkurës të tilla si ekzema dhe kërpudhat. Dushi ka efekte freskuese, kufizon djersitje dhe lë këmbët tuaja me aromë të këndshme.

Aplikimi: Për lehtësimin e banjës së këmbëve shpërndani një kripë këmbësh në një lavaman të mbushur me ujë të nxehtë. Koha e rekomanduar e banjës është rreth 20 minuta.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.