Iodoform gauze 5%,5mx20mm

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

24,00 €
Prodhuesi: PD
Izoformi i veshjes për trajtimin e vrimave post-nxjerrëse

Vetitë

 

Iodoform Gauze është një analgjezik i butë që vepron si një agjent antiseptik. Kur reagon me sekrecionet e plagëve dhe acidet yndyrore, iodoformi liron jodin për të gjeneruar, në kombinimin me substanca proteinike, një gjermicid aktiv.

 

Indikacionet

> parandalimi i infeksioneve periodontale

> dezinfektimi pas nxjerrjes së veshjes

> dezinfektimi i kaviteteve maxillare

 

 

Udhëzimet për përdorim

Pritini gjatësinë e nevojshme të garës për të përshtatur prizën e nxjerrjes dhe paketoni butësisht në zgavrën që do të trajtohet. Garzë është jo-resorbuese dhe mund të mbetet in situ për 2 deri në 8 ditë para heqjes në fund të trajtimit.

 

Ruajtja

Ruani në temperaturë dhome në mes 15ºC dhe 25ºC, të mbrojtur nga drita e drejtpërdrejtë.  

 

Paketimi

> 5% forma lodoform > 10% forma lodoform

 

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.