Endofill-root canal filling material

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

30,00 €
Prodhuesi: PD
Endofill-root canal filling material 15gpowder+15ml liquid Materiali për mbushjen e kanalit
Endofill është një preparat radiopak për mbushjene përhershme të kanalit. Përbërja e saj tolerohet mirë nga indet dhe siguron veprime anti-inflamatore, antiseptike dhe germicidale.   Përpara forcimit, pasta depërton në formimin e ngushtë dhe ruan efektet e saj terapeutike gjatë trajtimit derisa të vendoset plotësisht. Mbushja përfundimtare as nuk tërhiqet e as resorbohet.   Materiali i mbushjes së kanalit të endofillës me Dexamethasone.   Ngjitës radiopak për mbushjen e përhershme të kanalit rrënjë.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.