BEYOND® II Whitening Accelerator

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

900,00 €
850,00 €
Prodhuesi: Beyond
Zbardhim profesional i dhëmbëve në zyrë.

Beyond II përshpejtues i zbardhueseve është një version i ri më i shituri, ka të integruar sistemin e fuqishëm të zbardhimit të dhëmbëve, duke lejuar që procesi i zbardhimit të bëhet sa më thjeshtë dhe me i përballueshëm. Në këtë pajisje të re janë të inkorporuara tri gjëra: a. Shtim i prodhimit të dritës LED me intensitet të lartë për zbardhjen e dhëmbëve, b. Jonizuesin pasiv të ajrit, dhe c. Bashkëngjitjen sekondare që mundëson trajtim të dy personave në të njëjtën kohë.
Disa nga karakteristikat e pajisjes në fjalë:

  • Është i lehtë dhe portabel pra mund të bartet nga dhoma në dhomë.
  • Ka opsionin e zbardhimit të ulet mesëm dhe të lartë, që mund ti përshtatet në mënyrë individuale çdo pacienti.
  • I shpejt dhe i thjeshtë për përdorim dhe sistem operativ të paraqitur në ekranin dixhital.
  • Përdorim i joneve negative, të integruar ka pastruesin e ajrit që redukton ndotësit e ajrit që mund të ekzistojnë brenda hapësirës së trajtimit, duke kontribuar në mënyrë aktive në një mjedis më të pastër dhe më të shëndetshëm.

Vlerësimet

Super User -

Merkure, 21 Shkurt 2018

five star