Somnofit Pajisje per ndalimin e gerrhatjes

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

65,00 €
Prodhuesi: Oscimed
Snoring Mouth Guard SomnoFit

Kundër gërhitjes së bazuar në gjuhë (dmth. ju gërrhisni vetëm kur jeni duke fjetur në shpinë) dhe apnea e butë në të moderuar të gjumit të varur nga pozicioni.

I përshtatshëm për nofulla normale deri në të madhe.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.