0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Gingival Gel

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

1,00 €
Prodhuesi: Galenika
Gingival Gel
Gel per sherimin e gingives

Për masazh të mishit të dhëmbëve, një agjent ndihmës për ruajtjen dhe mbështetjen e rezultateve të arritura nga një dentist, duke kryer terapi standarde (konservative) në pacientët me shenjat e theksuara të inflamacionit të gomës të shkaktuara nga gingiviti, paradontopatia, gërmimi dhe shkaqe të tjera. Është gjithashtu i përshtatshëm për përdorim pas ndërhyrjeve të tjera dentare, pasi ajo mbështet shëndetin e gingivës:

     pas dhe gjatë dorëzimit të kompensimeve dentare të lëvizshme - proteza totale dhe të pjesshme;
     pas dorëzimit të kompensimeve stomatologjike fikse dentare - kurorave dhe urave;
     pas grilimit të dhëmbëve për kufizime fikse protesike.
     në mënyrë efikase zbut simptomat e inflamacionit dhe dhimbjes;
     përshpejton epitalizimin dhe shërimin e plagëve;
     zvogëlon dëshirën për të vjellë dhe për të hedhur mushkëritë kur ke të vendosur protezën;


     Shije dhe erë të këndshme.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.