Legend mini

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

44,00 €
Prodhuesi: GC
Legend mini.
LEGEND briketat  mini dhe medium  trajtohen me një proces rodiumi duke i bërë briketat më estetike. Përfitojnë plotësisht nga kjo teknologji unike estetike duke kombinuar LEGEND mini dhe medium RC briketat  në lidhje me INITIALLOY dhe BW-ACTIVE harqet estetike duke krijuar një sistem që përmban saktësinë e pajisjeve me bazë metalike të trajtuar me një sipërfaqe të lartë estetike.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.