0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Legend mini

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

44,00 €
Prodhuesi: GC
Legend mini.
LEGEND briketat  mini dhe medium  trajtohen me një proces rodiumi duke i bërë briketat më estetike. Përfitojnë plotësisht nga kjo teknologji unike estetike duke kombinuar LEGEND mini dhe medium RC briketat  në lidhje me INITIALLOY dhe BW-ACTIVE harqet estetike duke krijuar një sistem që përmban saktësinë e pajisjeve me bazë metalike të trajtuar me një sipërfaqe të lartë estetike.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.