GC Ortho Connect

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

39,00 €
Prodhuesi: GC
Light-cured Orthodontic Adhesive
Lansuar  në gusht të 2013 në Japoni nën emrin e Universal Bond, GC ka vendosur nëpërmjet GC Orthodontics të nisë GC Ortho Connect në tregun e GC Orthodontic . GC Ortho Connect është një ngjitës i ri ortodontik i ndezur me dritë për briketa  dhe tuba buccal. Nuk ka nevojë për të aplikuar primer ose ngjitës në dhëmb, pasi  është përfshirë tashmë në pastë.  

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.