0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Higjiena Orale

Rezultati 1 - 9 nga 47

Halita Fluor Toothpaste 75ml

6,00 €
Largon erën e keqe dhe parandalon krijimin e pllakave bakteriale nga dhëmbët

Interprox Conical

4,50 €
Përdoret për largimin e biofilmit oral

Interprox Nano

5,50 €
Përdoret për largimin e biofilmit oral(pllakës bakteriale)

Interprox plus nano

4,50 €
Perdoret per largimin e biofilmit oral

Perio Aid Maintenance mouthwash 150ml

4,00 €
Përmban 0.05% Chlorhexidine dhe 0.05% Cetylpyridinium Chloride

Perio Aid Treatment Gel Toothpaste 75ml

4,00 €
Antiseptik oral që përdoret për largimin e biofilmit oral

Perio Aid Treatment mouthwash 150ml

4,00 €
Përmban 0.12 % chlorhexidine dhe 0.05 % Cetylpiridinium Chloride

Perio Aid Treatment mouthwash 500ml

8,00 €
Përmban 0.12 % chlorhexidine dhe 0.05 % Cetylpiridinium Chloride
Faqja 1 nga 6
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.