0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Higjiena Orale

Rezultati 1 - 9 nga 47

Perio Aid Treatment mouthwash 150ml

4,00 €
Përmban 0.12 % chlorhexidine dhe 0.05 % Cetylpiridinium Chloride

VITIS® antikaries Toothpaste 100ml

6,00 €
Paste per pastrimin e dhembeve kunder kariesit

VITIS® anticaries mouthwash 500ml

8,00 €
Gargare per shperlarjen e gojes kunder kariesit

Vitis Orthodontic 100ml

5,00 €
Pastë që përdoret te personat me proteza fikse

Vitis Orthodontic Mouthwash 500ml

7,00 €
Gargare për shpërlarjen e gojës
Faqja 1 nga 6
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.