0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Higjiena Orale

Rezultati 10 - 18 nga 47

Waterpik Triple Sonic Replacement Brush Heads

14,00 €
Modeli i butë, me nivel të lartë dhe të ulët, butësisht, por në mënyrë efektive heq pllakën nga zonat e vështira për t'u arritur

VITIS® antikaries Toothpaste 100ml

6,00 €
Paste per pastrimin e dhembeve kunder kariesit

VITIS® anticaries mouthwash 500ml

8,00 €
Gargare per shperlarjen e gojes kunder kariesit

Vitis Whitening Toothpaste 100ml

7,00 €
Paste per zbardhjen e dhembeve

Vitis Whitening për shpërlajren e gojës 500ml

8,00 €
Gargare per zbardhimin e dhembeve 500 ml
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.