0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Higjiena Orale

Rezultati 37 - 45 nga 47

Vitis Implant Brush

5,00 €
Brushë për implante

Vitis Monotip Toothbrush

3,00 €
Përdoret për pastrimin e dhëmbëve që janë shumë të ngjeshur, për ura dhe në ortodonci.

Halita Fluor Toothpaste 75ml

6,00 €
Largon erën e keqe dhe parandalon krijimin e pllakave bakteriale nga dhëmbët

Interprox Nano

5,50 €
Përdoret për largimin e biofilmit oral(pllakës bakteriale)

Interprox Conical

4,50 €
Përdoret për largimin e biofilmit oral

Interprox plus nano

4,50 €
Perdoret per largimin e biofilmit oral

Perio Aid Treatment Gel Toothpaste 75ml

4,00 €
Antiseptik oral që përdoret për largimin e biofilmit oral

Perio Aid Treatment mouthwash 500ml

8,00 €
Përmban 0.12 % chlorhexidine dhe 0.05 % Cetylpiridinium Chloride
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.