0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Higjiena Orale

Rezultati 19 - 27 nga 47

Vitis Orthodontic Mouthwash 500ml

7,00 €
Gargare për shpërlarjen e gojës

Vitis Orthodontic Toothbrush

4,00 €
Brushë për pastrimin e dhëmbëve te personat me proteza fikse

Vitis Orthodontic pain relief

5,00 €
Dyll për lehtësimin e dhëmbjeve nga protezat fikse

Vitis Orthodontic Mouthwash 150ml

4,00 €
Gargare për shpërlarjen e gojës

Vitis Gingival Toothpaste 100ml

5,00 €
Paste për trajtimin e inflamacioneve të gingivës

Vitis Gingival Mouthwash 500ml

7,00 €
Gargare për trajtimin e inflamacioneve të gingivës

Vitis Gingival Brush

4,00 €
Brushë per pastrimin e dhëmbëve te personat me probleme të gingivës

Vitis Sensitive Toothpaste

5,00 €
Pastë për pastrimin e dhëmbëve, riparon dhe i mbron dhëmbët
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.