Waterpik® Traveler™ Water Flosser

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

70,00 €
Prodhuesi: Waterpick
Waterpik® Traveler ™ Flosser Uji është mënyra më e lehtë dhe më efektive për t'u pastrim.

Dizajni i ri kompakt është ideal për banjo më të vogla dhe për udhëtime. Përshtatshmëria globale me tensionin lejon funksionimin e lehtë në çdo vend të botës.

Traveller ™ Water Flosser është 50% më i vogël se modelet e mëparshme dhe ka edhe një torbë kompakte për udhëtimit,  premium.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.