Waterpik® Nano-Sonic® Toothbrush

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

15,00 €
Prodhuesi: Waterpick
Furçë dhëmbësh Nano-Sonic me një dizajn kompakt, ergonomik të trajtuar dhe 16,000 goditje të buta sonike për minutë.

Modeli i tij unik i lartë - i ulët i shiritave të butë me fundin e rrumbullakët, në mënyrë efektive pastron pllakën nga zonat e vështira për t'u arritur.

Përmban një bateri AAA të zëvendësueshme.

 

 

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.