Waterpik® Complete Care

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

125,00 €
Prodhuesi: Waterpick
Brushim dhe patrim në një pajisje.

Pse vetëm furça kur mund të merrni kujdes të plotë. Brushimi vetëm nuk është i mjaftueshëm. Waterpik® Complete Care  kombinon teknologjitë e zorrës së ujit dhe zërit për të krijuar një rutinë të përditshme të përkryer të kujdesit oral.

 

Dhe është e përkryer për këdo me briketa ose implante, me kurora, ura dhe veneers.

 

 

Video:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=NJGyii47Wow

 

Manuali PDF

Shkarko

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.