Waterpik® Classic Jet Tip

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

7,00 €
Prodhuesi: Waterpick
Për përdorim të përgjithshëm. Per modelet WP -360/365/440/450/455/460/480

Pastron thellë mes dhëmbëve dhe poshtë vijës së dhëmbit. Klinikisht provuar të jetë dy herë më efektive se string floss për përmirësimin e shëndetit të gingivës

Ndërrohen çdo 6 muaj.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.