Water Flosser Tip Storage Case - with 6 Tips

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

14,00 €
Prodhuesi: Waterpick
Seti me i popullarizuar i Waterpik® me WaterFlosser Tips në një paketim të përshtatshëm, higjenik dhe të fortë.