The Waterpik® Ultra Water Flosser

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

80,00 €
Prodhuesi: Waterpick
Waterpik® Ultra Water Flosser është mënyra më e lehtë dhe më efektive për të pastruar
Color

Waterpik® Ultra Water Flosser është mënyra më e lehtë dhe më efektive për të pastruar! ™ Dhe Waterpik® është markë e rekomanduar # 1 e Water Flosser në mesin e profesionistëve të dhëmbëve.

Waterpik® Ultra Water Flosser është fjala e fundit në performancën me pastrim me ujë. Ajo përmban 10 rregullime presioni, një dizajn bashkëkohor që është më i vogël dhe më i qetë se modelet e mëparshme.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.