Perio Aid Treatment mouthwash 500ml

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

8,00 €
Prodhuesi: Dentaid
Përmban 0.12 % chlorhexidine dhe 0.05 % Cetylpiridinium Chloride

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.