Kompleti i plotë përfshin të gjitha matricat për terapitë tuaja të restaurimit: - Matricat themelore për molarët dhe premolarët - Matrica për dhëmbët anteriorë dhe më të pasmë - Të gjitha matricat për dhëmbët e fëmijëve - Matrica për kariesin shumë të thellë, nën-gingival  

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.