Matricat Walser® të punuar me dorë janë të ripërdorshme dhe të sterilizueshme. Ky grup përmban matricat standarde për molarët dhe premolarët nga 1 në 10 (përveç 6c dhe 10c), 4 copë X-formë dhe 6 copë matrica në formë O në dy lartësi të brezit.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.