0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Matricat Walser® të punuar me dorë janë të ripërdorshme dhe të sterilizueshme. Ky grup përmban matricat standarde për molarët dhe premolarët nga 1 në 10 (përveç 6c dhe 10c), 4 copë X-formë dhe 6 copë matrica në formë O në dy lartësi të brezit.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.