LED.D Curing Light WOODPECKER

Add Your Review |

Availability: In Stock

55,00 €
Prodhuesi: Woodpecker
LED.D Curing Light WOODPECKER
Tre mënyrat e funksionimit janë opsionale dhe të pakufizuara. Wireless

Shkarko broshuren ne linkun e meposhtem:

Broshura PDF

Shqyrtime

There are yet no reviews for this product.