LED.B Curing Light WOODPECKER

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

55,00 €
Prodhuesi: Woodpecker
Woodpecker wireless led dental curing light LED-B
Klasike dhe të qëndrueshme, Wireless

Shkarkoni broshuren ne linkun e meposhtem

broshura ne pdf

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.