Prophy paste

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

5,00 €
Prodhuesi: PD
Prophylaxis Paste, medium 1x50g
Është një pastë e hollë e mesme dhe rekomandohet për pastrim normal, lustrim dhe heqjen e pllakave. Pluhuri i mesëm është ideal për përdorim para lidhjes së përbërë, ngjitëseve dhe aplikacioneve të mbajtësve ortodontikë.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.