0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Obturys- Handmix 5ml

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

30,00 €
Prodhuesi: Itena
Obturys- Handmix 5ml+1manual adaptor+10mixing spatula+1mixing tap

Çimento me një bazë epoksi-amine për mbajtjen e përhershme të kanalit rrënjor, që do të përdoret në bashkëpunim me pikat guttaperke.

Mbyllja perfekte për raste klinike të suksesshme

Konsistencë ideale për implementim të lehtë dhe përkrahje të shkëlqyeshme rreth pikave gutta perka

Heqja e lehtë e tepërt në dhomën e pulpës për një procedurë të thjeshtuar

Këshilla specifike për të parandaluar kontaminimin e kryqëzuar

Biocompatible & argjend falas

Nuk ka acarim periapikal të indeve

Nuk ka zbardhje dhëmbësh

Tkurrje e ulët dhe tretshmëria e ulët

Nuk ka nevojë për primer

Lehtë për të hequr nëse është e nevojshme

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.