0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Mummifying paste 12g

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

22,00 €
Prodhuesi: PD
Mummifying Paste është një preparat jo-resorbues dhe radiopak për përgatitjen e përkohshme ose të përhershme të kanalit të rrënjës, që përdoret kur nevojitet një trajtim i fuqishëm antiseptik.

 

Kjo përgatitje nuk përmban asnjë komponent anti-inflamator

Një rrezik i vogël i artritit ekziston në rastet kur pasta tejkalon apexin.

Trajtimi i përkohshëm ose i përhershëm dhe mbushja e kanalit rrënjësor.

Të përdoret më konkretisht kur nuk është e mundur që pulpa të hiqet tërësisht.

 

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.