0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Falë teknologjisë së patentuar Recaldent ™, MI Varnish  i jep pacientëve një fillim të kokës në mbrojtjen e kariesit kur fluoridi, kalciumi dhe fosfati kombinohen dhe formojnë një shtresë mbrojtëse të fortë. PH neutral prej 6,6 rrit rezistencën e acidit smalt dhe pengon demineralizimin. Në mjedisin acid, kalciumi dhe fluori shpërndahen nga shtresa mbuluese dhe si rezultat, dhëmbët nuk janë më nën sulmin e drejtpërdrejtë nga acidet.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.