Falë teknologjisë së patentuar Recaldent ™, MI Lakimi i jep pacientëve një fillim të kokës në mbrojtjen e kariesit kur fluoridi, kalciumi dhe fosfati kombinohen dhe formojnë një shtresë mbrojtëse të fortë. PH neutral prej 6,6 rrit rezistencën e acidit smalt dhe pengon demineralizimin. Në mjedisin acid, kalciumi dhe fluori shpërndahen nga shtresa mbuluese dhe si rezultat, dhëmbët nuk janë më nën sulmin e drejtpërdrejtë nga acidet.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.