0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Megafill flow A2 1x2g

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

8,00 €
Prodhuesi: Megadenta
Compositi dentar i rrjedhshëm nga MEGADENTA

Megafill Flow është një masë rrjedhëse kompozit Microhybrid. Megafill Flow ka një fluoreshencë natyrale dhe përdoret në terapi mbushëse për mikro përgatitjet dhe defektet e qafës së dhëmbit, mbylljen e fisurave të zgjeruara, fiksimin dhe riparimin e restaurimeve të përbërjes dhe smaltit, si dhe vendosjen e mbushjes së shtresës së parë nga restaurimet me kompozit.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.