LumiBrite® 22% Mint Take-Home Patient Kit

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

35,00 €
(6) 2.5mL Syringes
Zbardhja e LumiBrite® Take-Home është e butë, efektive dhe e dëshmuar për ndriçimin e dhëmbëve në nën 2 javë.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.