0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

LumiBrite® 22% Mint Take-Home Patient Kit

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

35,00 €
(6) 2.5mL Syringes
Zbardhja e LumiBrite® Take-Home është e butë, efektive dhe e dëshmuar për ndriçimin e dhëmbëve në nën 2 javë.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.